Γρηγορότερες επισκευές με την τεχνογνωσία πρώτης τοποθέτησης στα ηλεκτρονικά και την διάγνωση

Τα ανεξάρτητα συνεργεία έρχονται αντιμέτωπα με τον αυξανόμενο αριθμό των αυτοκινητοβιομηχανιών, οχημάτων και τεχνικών καινοτομιών. Προσθέστε σε αυτά τον συνεχώς αυξανόμενο αριθμό των ηλεκτρονικών εξαρτημάτων σε ένα όχημα. Με σκοπό το αυτοκίνητο να επιστρέψει το συντομότερο δυνατό στο δρόμο, η τεχνογνωσία στα πεδία των ηλεκτρονικών και της διάγνωσης γίνονται ακόμα πιο σημαντικά, επιπλέον των χειρωνακτικών δεξιοτήτων. Σαν «Φίλος του συνεργείου», η HELLA, ειδικός στον φωτισμό και τα ηλεκτρονικά, «συντροφεύει» τα συνεργεία σε όλη την διαδικασία της επισκευής, από την παραλαβή του οχήματος και την διάγνωση και με το περιεκτικό χαρτοφυλάκιο στα ηλεκτρονικά μέχρι την διαδικτυακή βοήθεια και τις τεχνικές συμβουλές.

«Στόχος μας είναι η αύξηση του κέρδους για τα συνεργεία», λέει ο Jörg Harjes, επικεφαλής του Marketing Independent Aftermarket της HELLA. «Γι’ αυτό το λόγο παρέχουμε τεχνογνωσία στα ηλεκτρονικά διπλά: επιπλέον της τεχνογνωσίας μας στην κατασκευή προϊόντων πρώτης τοποθέτησης για πάνω από 60 χρονιά στα ηλεκτρονικά, παρέχουμε επαγγελματικές και εξειδικευμένες συμβουλές στην διάγνωση». Και τα δυο ωφελούν το aftermarket και τα συνεργεία.

  • Τα ανεξάρτητα συνέργεια επωφελούνται από την τεχνογνωσία της HELLA στην πρώτη τοποθέτηση και το περιεκτικό χαρτοφυλάκιο στα ηλεκτρονικά
  • Εύκολη επίλυση προβλημάτων με τα διαγνωστικά της Hella Gutmann

H τεχνογνωσία μας στα ηλεκτρονικά, για παράδειγμα, περιλαμβάνει τους 24 GHz αισθητήρες ραντάρ που χρησιμοποιούνται για την παρακολούθηση του τυφλού σημείου. Οι αισθητήρες ραντάρ είναι αξιοσημείωτοι για την μεγάλη ακρίβεια τους και για αυτό έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη των αυτοκινητοβιομηχανιών παγκοσμίως. H HELLA παρέχει στα συνεργεία την τέταρτη γενιά των αισθητήρων βροχής/φωτός, μια δοκιμασμένη και κορυφαία τεχνολογία. Ο αισθητήρας επιτρέπει πέντε λειτουργίες από ένα μόνο προϊόν: μέτρηση βροχής, φωτός, ήλιου και υγρασίας. Και εάν ο αισθητήρας χρησιμοποιείται για το HUD (head-up display), εντοπίζει την φωτεινότητα εντός του οχήματος και προσαρμόζει την φωτεινότητα απεικόνισης στις υπάρχουσες συνθήκες.

Το εύρος των κορυφαίων ηλεκτρονικών είναι όμως το ένα στοιχείο για την γρήγορη επιστροφή των αυτοκίνητων στον δρόμο. Η επίλυση των προβλημάτων κατά την παραλαβή του οχήματος είναι καθοριστική. Με αυτή την αρχή, ο εξοπλισμός συνεργείου πρέπει να προσαρμόζεται στις ραγδαίες τεχνολογικές εξελίξεις. Τα κορυφαίας τεχνολογίας διαγνωστικά της Hella Gutmann επιτρέπουν στους μηχανικούς να εντοπίζουν γρήγορα τους κωδικούς σφαλμάτων στις μονάδες ελέγχου και στα συστήματα του οχήματος.

Η Hella Gutmann επιπλέον παρέχει υποστήριξη επίλυσης μέσω της μεγαλύτερης διαγνωστικής βάσης δεδομένων. Η βάση δεδομένων επιτρέπει και την σωστή ταυτοποίηση των ανταλλακτικών. Τα συνεργεία επίσης μπορούν να βρουν βοηθήματα επισκευής και οδηγίες, όπως και τεχνικές πληροφορίες για πάνω από 35.000 οχήματα. Η γραμμή υποστήριξης είναι μια ακόμα επιλογή για την αναγνώριση των σφαλμάτων. Εδώ, πάνω από 50 εξειδικευμένοι τεχνικοί οχημάτων, μοιράζονται την γνώση τους και απαντούν σε πάνω από 500.000 ερωτήματα κάθε χρόνο. Επιπλέον, εξειδικευμένες συμβουλές επισκευής αυτοκίνητων και τεχνικές πληροφορίες για προϊόντα είναι διαθέσιμες δωρεάν στην διαδικτυακή πύλη HELLA TECH WORLD.

Με την πρόσβαση στην τεχνογνωσία των ηλεκτρονικών και τα σωστά διαγνωστικά, τα συνεργεία είναι καλά προετοιμασμένα για να ανταπεξέλθουν στην ραγδαία εξέλειξη της τεχνολογίας των οχημάτων καθώς και να αυξήσουν την αποδοτικότητα και την κερδοφορία της επιχείρησης τους.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΙΔΕΕΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εφημερίδα
Το Συνεργείο του Αυτοκινήτου

 

Σαρανταπόρου 70
Χαλάνδρι, 15231 - Χάρτης

 

Τ 210 2825611, 210 6754419
F 210 2842420

 

info@tosynergeio.gr

 

 

Social Media

facebook logored gplus red YouTube redr Twitter