Κάνε στην άκρη Uber!

Η Sky2Go σκοπεύει να κάνει την Uber (και ειδικότερα, την UberLux) να αποδείξει την αξία της! Αντιπροσωπεύοντας το μέλλον της κοινής χρήσης αυτοκινήτων, αυτό το πρωτότυπο drone εφαρμόζει τη σχεδιαστική γλώσσα της Mercedes Benz για να τοποθετήσει τους επιβάτες στης αγκαλιά της πολυτέλειας καθώς ταξιδεύουν.

Το αυτόνομο σύστημα δίνει τη δυνατότητα της παραλαβής και παράδοσης σε ακριβείς τοποθεσίες (ακόμη και σε όσες δεν υπάρχει πρόσβαση με αυτοκίνητο) και μειώνει τις αποστάσεις και τον χρόνο μετακινήσεων αποφεύγοντας τους πολυσύχναστους δρόμους. Οι επιβάτες όχι μόνο θα φθάνουν με στυλ, αλλά θα έχουν και μια υπέροχη θέα κατά τη διαδρομή!

Σχεδιασμός: Marcell Nagy

Αυτό το όχημα σχεδιάστηκε για το αστικό περιβάλλον, με επίκεντρο την εξοικονόμηση χώρου. Για να το επιτύχουμε αυτό, ένα σύστημα αναδιπλούμενων πλευρικών ελίκων σχεδιάστηκε, στο οποίο οι έλικες δεν διαθέτουν κεντρικό άξονα

Marcell Nagy, Σχεδιασμός

Αν και κάτι μας θυμίζει αυτό… σας προτείνουμε να δείτε το σχετικό άρθρο από την παρουσίαση του μελλοντικού μοντέλου μετακινήσεων της ItalDesign και της AirBus που είχαμε την ευκαιρία να δούμε στο Σαλόνι της Γενεύης 2017.  

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΙΔΕΕΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εφημερίδα
Το Συνεργείο του Αυτοκινήτου

 

Σαρανταπόρου 70
Χαλάνδρι, 15231 - Χάρτης

 

Τ 210 2825611, 210 6754419
F 210 2842420

 

info@tosynergeio.gr

 

 

Social Media

facebook logored gplus red YouTube redr Twitter