Η jannarelly εξηλεκτρικεύει το μινιμαλιστικό design-X1 roadster

Τώρα που το 2018 έφτασε, οι αυτοκινητοβιομηχανίες από όλο τον κόσμο κοιτάζουν προς το νέο έτος μπροστά με νέες ιδέες. Αυτό περιλαμβάνει και την jannarelly, η οποία μετρά την κοινή γνώμη για να δούμε αν θα πρέπει να αναπτύξει ένα ηλεκτρικό vesion του roadster του «design-1».

Ονομάζεται 'design-X1', το ηλεκτρικό roadster της jannarelly’s. Είναι έργο του ίδιου anthony jannarelly που σχεδίασε το 'supersport fenyr' για την W motors το lykan hypersport.

Το project προτείνει να καταργηθεί ο κινητήρας εσωτερικής καύσης και να αντικατασταθεί με ηλεκτρικό κινητήρα. Το μινιμαλιστικό μοντέλο που απεικονίζεται - σε νέον βαφή παρόμοια με το πρόσφατο 'vantage' της aston martin’s με κόκκινο πλαίσιο μάσκας και γκρι λωρίδες - διαθέτει ένα μονοθέσιο πιλοτήριο για μια οικεία εμπειρία οδήγησης. Το μοντέλο με κινητήρα εσωτερικής καύσης του σπορ αυτοκινήτου επηρεάζεται από τα κλασσικά roadster, που τροφοδοτούνται από ένα κινητήρα 3,5 λίτρων V6, ο οποίος συνδυάζεται με ένα εξατάχυτο μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων.

Το γεγονός ότι το ντουέτο με βάση το Ντουμπάι σκέφτεται να εξηλεκτρκεύσει το μονοθέσιο δείχνει το μέλλον των σχεδόν αθόρυβων, χωρίς εκπομπές αγώνων.

 

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΙΔΕΕΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εφημερίδα
Το Συνεργείο του Αυτοκινήτου

 

Σαρανταπόρου 70
Χαλάνδρι, 15231 - Χάρτης

 

Τ 210 2825611, 210 6754419
F 210 2842420

 

info@tosynergeio.gr

 

 

Social Media

facebook logored gplus red YouTube redr Twitter