Νέο πρωτότυπο ηλεκτρικό αυτοκίνητο χωρίς μπαταρίες με επαναφορτιζόμενα πάνελ γραφενίου [Video]

Ένα νέο πρωτότυπο ηλεκτρικών αυτοκινήτων χωρίς μπαταρίες με επαναφορτιζόμενα πάνελ γραφενίου.

Δεν είναι σίγουρα το νέο πρωτότυπο της μεταλλικής μπαταρίας λιθίου με γραφίτη και νανοσωλήνες άνθρακα που θα τριπλασιάσουν την ισχύ του ιόντων λιθίου σε ηλεκτρικά αυτοκίνητα. Ούτε οι μπαταρίες ροής ή οι ημι-στερεές κυψέλες ροής, που έχουν πραγματοποιηθεί, υλοποιούν ηλεκτροκίνητα αυτοκίνητα με 1000 km αυτονομίας, υπερβαίνοντας έτσι τις μπαταρίες graphene στα ηλεκτρικά αυτοκίνητα. Η τεχνολογία είναι τόσο νέα όσο και τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα με μπαταρίες υπερσυμπύκνωσης με γραφένιο, μπαταρίες και πυκνωτές.

image2

Οι μελλοντικές μπαταρίες των ηλεκτρικών αυτοκινήτων μπορεί να μην ανήκουν στην κατηγορία των  μπαταριών με γραφένιο ή ακόμη και στα υβριδικά αυτοκίνητα θα μπορούσαν να είναι μπαταρίες υπερσυμπύκνωσης  ή πυκνωτές σε ηλεκτρικά αυτοκίνητα ή μπαταρίες ροής ή ημίσκληρες κυψέλες ροής που έχουν γίνει πραγματικότητα για την υλοποίηση ηλεκτρικών αυτοκινήτων με 1000 χλμ αυτονομία, υπερβαίνοντας έτσι τις μπαταρίες γραφένιου σε ηλεκτρικά αυτοκίνητα. Τίποτα από αυτά, όμως δεν συμβαίνει σε αυτή την περίπτωση.

nimage3

Η εφαρμογή είναι τελείως διαφορετική και αφορά το νέο πρωτότυπο των ηλεκτρικών αυτοκινήτων χωρίς μπαταρίες με τα επαναφορτιζόμενα πάνελ γραφένιου κάτι που αναμφισβήτητα θα φέρει επανάσταση στην επιστήμη και την τεχνολογία στον κόσμο του ηλεκτρικού αυτοκινήτου και των μπαταριών με μεγάλη αυτονομία.

Απολαύστε το σχετικό βίντεο

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΙΔΕΕΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εφημερίδα
Το Συνεργείο του Αυτοκινήτου

 

Σαρανταπόρου 70
Χαλάνδρι, 15231 - Χάρτης

 

Τ 210 2825611, 210 6754419
F 210 2842420

 

info@tosynergeio.gr

 

 

Social Media

facebook logored gplus red YouTube redr Twitter