Εγκατάσταση αερανάρτησης Bilstein [video]

Προετοιμάζουμε τα συνεργεία για την αυξανόμενη αγορά των συστημάτων αερανάρτησης

H Bilstein παρέχει βίντεο για την εγκατάσταση ελατηρίων αέρα και μονάδων αερανάρτησης έτσι ώστε να μην γίνονται λάθη κατά την εγκατάσταση ή την επισκευή και διασφαλίζοντας έτσι την λειτουργικότητα τους.

Τo παρακάτω βίντεο εγκατάστασης είναι πολύ χρήσιμο, ειδικά για την καθημερινότητα του συνεργείου καθώς υπάρχει οπτικοακουστική επεξήγηση, με πολλές λεπτομέρειες, για το πως μπορούν να αποφευχθούν λάθη κατά την εγκατάσταση και την λειτουργεία τους. Διασφαλίζουν μια απροβλημάτιστη διαδικασία μέσω απλών και κατανοητών επεξηγήσεων-βημάτων και γι’ αυτό είναι επίσης κατάλληλο και σαν επιπλέον εκπαίδευση των μηχανικών.

Παρέχονται λεπτομερείς οδηγίες εγκατάστασης για κάθε εξάρτημα. Μέσω της προώθησης πωλήσεων της BILSTEIN, τα ενδιαφερόμενα συνεργεία λαμβάνουν και μια λεπτομερή συμβουλευτική υπηρεσία. Επιπλέον, παρέχονται διάφορες εκπαιδεύσεις στα συστήματα ανάρτησης. Έτσι, με την υποστήριξη που παρέχει η Bilstein, τα συνεργεία έχουν την δυνατότητα να εξοπλιστούν σήμερα για μια αναπτυσσόμενη και επικερδή αγορά. Γιατί ένα πράγμα είναι σίγουρο: τα συστήματα αερααναρτήσεων θα συνεχίσουν να αυξάνονται στο μέλλον.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΙΔΕΕΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εφημερίδα
Το Συνεργείο του Αυτοκινήτου

 

Σαρανταπόρου 70
Χαλάνδρι, 15231 - Χάρτης

 

Τ 210 2825611, 210 6754419
F 210 2842420

 

info@tosynergeio.gr

 

 

Social Media

facebook logored gplus red YouTube redr Twitter