Τρακαρισμένα ΕΞΩΤΙΚΑ ΣΠΟΡ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ (Μέρος Γ)

Αναρωτηθήκατε ποτέ τι γίνεται με τα εξωτικά σπορ αυτοκίνητα; Νομίζετε ότι αυτά δεν τρακάρουν;

Και όμως τα αυτοκίνητα αυτά κυκλοφορούν στους δρόμους και όταν εμπλακούν σε ένα ατύχημα κάπου καταλήγουν για να επισκευαστούν. Μία τέτοια εταιρεία αναζητήσαμε και παρακάτω θα δείτε πως λειτουργεί ακόμη και για αυτοκίνητα που πλέον δεν υπάρχουν ανταλλακτικά.

Και τι κάνουμε σε αυτές τις περιπτώσεις; Πολύ απλό…τα κατασκευάζουμε. Όλα αυτά θα τα δούμε μέσα από 5 θεματικές ενότητες που θα σας παρουσιάσουμε.

5η Ενότητα  Το τελικό αποτέλεσμα μέσα από φωτογραφίες

 

Στο site της εταιρείας αναγράφεται: ΝΤΡΟΠΗ δεν είχαμε ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΚΑΜΕΡΕΣ 39 χρόνια πριν, όταν ξεκινήσαμε.

Εμείς εδώ βλέπουμε μια επιλογή από σούπερ αυτοκίνητα που έχουν περάσει από το συγκριμένο συνεργείο τα τελευταία χρόνια, και όπως θα δείτε από το σχετικό μας φωτογραφικό άλμπουμ όλα έχουν επισκευαστεί με επιτυχία από την Mototechnique Ltd.

Ανασκόπηση

Τι είδαμε να κάνει η παραπάνω εταιρεία στα τρακαρισμένα εξωτικά αυτοκίνητα;

Από ένα χτύπημα από πετραδάκι μέχρι μια πλήρη επισκευή σε γυμνή μεταλλική επιφάνεια. Χρώμα Ακρυλικό, 2 συστατικών και η τελευταίου τύπου βαφή με υδατοδιαλυτά χρωμάτων (με βάση το νερό) τα ολοκληρώνει όλα.

  • Πλήρης χρωματική επιστροφή στο εργοστασιακό χρώμα σε γυμνές μεταλλικές επαναβαμμένες επιφάνειες που αποδεδειγμένα κερδίζουν τα standards
  • Ταίριασμα χρωμάτων - ανάλυση με φασματογράφο (spectro analysis)
  • Τοπικές επισκευές επαναβαφής, τεχνικές σβησίματος
  • Ακρυλικό χρώμα, Διαλύτης και χρώματα βάσης νερού (υδατοδιαλυτά χρώματα), 2 στοιχείων

Επισκευές αποκατάστασης από σύγκρουση, παραδοσιακές δεξιότητες και συνδυασμένες τεχνολογίες αιχμής, συγκολλήσεις κράματος αλουμινίου, επισκευές πλαισίου, κατασκευές πάνελ αμαξωμάτων από χάλυβα, κράμα αλουμινίου, και σύνθετα υλικά Carbon / Kevlar, μηχανική ανακατασκευή, βαφή και εσωτερική επένδυση, κάθε τι που θα χρειαστεί ο πελάτης για να παραμείνει στο δρόμο ήταν μερικά απ’ όσα  είδαμε.

Τέλος, μια πρόσφατη και ανταποδοτική εμπειρία ήταν η διασύνδεση με το Τεχνικό Κολλέγιο Brooklands στο Weybridge, μεταφέροντας τις γνώσεις και την εμπειρία της εταιρείας σε φοιτητές που εργάζονται για την Mercedes και την McLaren F1.

Συνολικά όλα αυτά ήταν ένα συναρπαστικό φωτογραφικό ταξίδι μέχρι σήμερα με πολλές προκλήσεις που ελπίζουμε να σας άρεσε σαν θέμα προσέγγισης που επιλέξαμε στα τελευταία 3 τεύχη της 51 χρόνων τεχνικής εφημερίδας «Το Συνεργείο του Αυτοκινήτου».

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΙΔΕΕΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εφημερίδα
Το Συνεργείο του Αυτοκινήτου

 

Σαρανταπόρου 70
Χαλάνδρι, 15231 - Χάρτης

 

Τ 210 2825611, 210 6754419
F 210 2842420

 

info@tosynergeio.gr

 

 

Social Media

facebook logored gplus red YouTube redr Twitter