Συστήματα αερανάρτησης BILSTEIN B3 και B4

Όταν αντικαθιστάτε μια φθαρμένη ή καταπονημένη αερανάρτηση, στην κορυφή των απαιτήσεών σας θα πρέπει να βρίσκεται η διατήρηση της αρχικής ποιότητας οδήγησης και των χαρακτηριστικών. Πολλοί κατασκευαστές οχημάτων εμπιστεύονται εμάς για την ιδανική τεχνολογία αερανάρτησης, το ίδιο μπορείτε να κάνετε και εσείς.

Τα B3 ελατήρια αέρα παρέχουν τέλεια οδηγική εμπειρία, χειρισμό και ανθεκτικότητα. Αυτό εξασφαλίζει μια εκπληκτική ποιότητα οδήγησης και μεγάλη διάρκεια ζωής. Τα ελατήρια αέρα μας, χρησιμοποιούνται όπου τα αμορτισέρ και τα ελατήρια είναι ξεχωριστά το ένα από το άλλο. Τα BILSTEIN B3 ελατήρια αέρα προσφέρουν απαράμιλλη άνεση και δυναμική οδήγηση, γρήγορη προσαρμογή ανάλογα με το οδόστρωμα και τις συνθήκες και σταθερή απορρόφηση κραδασμών. Χάρη στην προσεκτική επιλογή των υλικών, τα ελατήρια αέρα Β3 είναι η ιδανική επιλογή για τη διατήρηση των εργοστασιακών χαρακτηριστικών του οχήματος.

b3b4

Μερικά οχήματα έχουν ενσωματωμένο αμορτισέρ και ελατήριο, σε αυτή την περίπτωση όταν αμορτισέρ και ελατήριο τοποθετούνται σαν μία μονάδα, παρέχουμε τις μονάδες αερανάρτησης Β4. Όλα αυτά σε μια μονάδα είναι η απόλυτη τεχνολογία αεραναρτήσεων για το αυτοκίνητό σας. Αρχικά ανεπτυγμένη σε στενή συνεργασία με την Mercedes-Benz, αυτή η λύση παρέχει απόσβεση, ανάρτηση και έλεγχο ύψους σε μια μονάδα. Είναι διαθέσιμη για ενεργά και παθητικά συστήματα και χρησιμοποιεί προαιρετικά τεχνολογία DampTronic®. Όταν επιλέγετε μια μονάδα αερανάρτησης BILSTEIN B4 για το αυτοκίνητό σας, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα διατηρηθεί το 100% της αρχικής οδηγικής ικανότητας, αντοχής και άνεσης του αυτοκινήτου.

Επιπλέον, επειδή τα συστήματα αερανάρτησης B3 και B4 αναπτύσσονται ως άμεση αντικατάσταση των εργοστασιακών, μπορούν να εγκατασταθούν με ευκολία και στις δυσκολότερες εφαρμογές καθώς περιλαμβάνονται ειδικά εργαλεία για την σωστή τοποθέτησης των ανταλλακτικών μας.

www.bilstein.com

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΙΔΕΕΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εφημερίδα
Το Συνεργείο του Αυτοκινήτου

 

Σαρανταπόρου 70
Χαλάνδρι, 15231 - Χάρτης

 

Τ 210 2825611, 210 6754419
F 210 2842420

 

info@tosynergeio.gr

 

 

Social Media

facebook logored gplus red YouTube redr Twitter