Η MOOG λανσάρει σετ ενδιάμεσης αξονικής μπάρας τιμονιού με φούσκα

Νέα ποιοτικά σετ που εξοικονομούν χρόνο στους εγκαταστάτες και συνοδεύονται από εξαιρετική εγγύηση

Η Federal-Mogul Motorparts, παράρτημα της Federal-Mogul LLC, εγκαινίασε τη νέα σειρά σετ ενδιάμεσης μπάρας τιμονιού με φούσκα μέσω της επωνυμίας συστημάτων διεύθυνσης και ανάρτησης MOOG®. Τα ποιοτικά σετ αρχικής εγκατάστασης παρέχουν στους εγκαταστάτες όλα τα απαραίτητα εξαρτήματα για την επισκευή, μειώνοντας τον απαιτούμενο χρόνο για την εκτέλεση της εργασίας.

Η σειρά αποτελείται από 78 σετ, καλύπτοντας σημαντικές εφαρμογές ελαφρών οχημάτων για την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Ασία, συμπεριλαμβανομένων των Audi A3 (03->12), BMW 1 /3 series (03->13), Renault Clio και Megane (MK I – III) και Volkswagen Golf (MK IV – VII).

Η MOOG αναζητά πάντοτε τρόπους να διευκολύνει τους εγκαταστάτες. Περιλαμβάνοντας όσα απαιτούνται για την ολοκλήρωση της εργασίας σε ένα μόνο κουτί, σημαίνει ότι το συνεργείο έχει να ανησυχεί για ένα πράγμα λιγότερο. Τα σετ καλύπτονται από την εξαιρετική εγγύηση 3 ετών της εταιρείας, έτσι οι εγκαταστάτες μπορούν να είναι βέβαιοι για μια ποιοτική επισκευή.

MOOG Axial rod gaiter kit1

Ο ρόλος της φούσκας της ενδιάμεσης μπάρας είναι σημαντικός για την διατήρηση της ασφάλειας και την προστασία του συστήματος διεύθυνσης. Αποτρέπει την είσοδο χώματος, νερού και σκόνης στον σύνδεσμο της αξονικής ράβδου, διατηρώντας την ποιότητα του γράσου που περιέχεται στο σύστημα διεύθυνσης και αποφεύγοντας πιθανή διάβρωση και πρόωρη φθορά. Σύμφωνα με την MOOG, μια σκισμένη φούσκα αντιπροσωπεύει την πλειονότητα της αποτυχίας αξονικών ράβδων, έτσι συνιστά ανεπιφύλακτα την αντικατάστασή της εάν είναι σκισμένη και με κάθε νέα αξονική ράβδο.

Τα σετ της MOOG περιλαμβάνουν την αξονική ράβδο, την φούσκα, δύο μεταλλικούς συνδέσμους καλωδίων και ένα σακουλάκι γράσο. Για περισσότερες πληροφορίες για τη σειρά και άλλα προϊόντα της MOOG, παρακαλούμε επισκεφθείτε την σελίδα www.moogparts.eu.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΙΔΕΕΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εφημερίδα
Το Συνεργείο του Αυτοκινήτου

 

Σαρανταπόρου 70
Χαλάνδρι, 15231 - Χάρτης

 

Τ 210 2825611, 210 6754419
F 210 2842420

 

info@tosynergeio.gr

 

 

Social Media

facebook logored gplus red YouTube redr Twitter