Καθαρισμός συστήματος εξαγωγής καυσαερίων

‘Ένα πρόβλημα που επηρεάζει κάθε αυτοκίνητο είναι η συσσώρευση των καταλοίπων άνθρακα σε ολόκληρο το σύστημα εξαγωγής καυσαερίων (λάμδα, καταλύτης, τούρμπο, βαλβίδα EGR κ.α.) .

Τα οχήματα που συνήθως διανύουν μικρές αποστάσεις ή είναι εξοπλισμένα με ανακυκλοφορία καυσαερίων, τούρμπο και άμεσο ψεκασμό εμφανίζουν συχνότερα αυτό το πρόβλημα γιατί ο κινητήρας σπάνια φτάνει στην απαιτούμενη θερμοκρασία αυτοκαθαρισμού.

Ένας μολυσμένος αισθητήρας λάμδα δεν μπορεί να καθορίσει σωστά την απαιτούμενη ποσότητα καυσίμου με αποτέλεσμα την αυξημένη κατανάλωση καυσίμου. Επιπλέον , ένας μολυσμένος καταλύτης οδηγεί σε μεγαλύτερες εκπομπές καυσαερίων.

Λύση

Με το OXICAT της PRO-TECHELLAS/BluechemGroup, μπορεί να καθαριστεί άμεσα και ολοκληρωτικά το σύστημα εξαγωγής. Είναι ένα προϊόν υψηλής απόδοσης που αφαιρεί κάθε είδους κατάλοιπα και εμποδίζει την επαναμόλυνση.

Προστίθεται πριν το γέμισμα κάθε 3 μήνες και δρα αυτόνομα. Είναι κατάλληλο για κάθε είδος καταλύτη, βενζινοκινητήρα ή πετρελαιοκινητήρα και υβριδικό κινητήρα.

Σε περιπτώσεις πολύ έντονης μόλυνσης του καταλύτη, προτείνουμε το DPF/Catalyst Cleaner.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΙΔΕΕΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εφημερίδα
Το Συνεργείο του Αυτοκινήτου

 

Σαρανταπόρου 70
Χαλάνδρι, 15231 - Χάρτης

 

Τ 210 2825611, 210 6754419
F 210 2842420

 

info@tosynergeio.gr

 

 

Social Media

facebook logored gplus red YouTube redr Twitter