Νέος κατάλογος μάκτρων υαλοκαθαριστήρων Easyvision από τη Champion

Τα επίπεδα μάκτρα Easyvison καλύπτουν το 95% των εφαρμογών ελαφρών οχημάτων, προσφέροντας καλές ευκαιρίες πωλήσεων. Η Federal-Mogul Motorparts, παράρτημα της Federal-Mogul LLC, εγκαινίασε τον νέο κατάλογο μάκτρων υαλοκαθαριστήρων Champion Easyvision. Διαθέτει άμεσης και εκ των υστέρων τοποθέτησης τυπικά και επίπεδα μάκτρα υαλοκαθαριστήρων Champion Easyvision, παρέχοντας κορυφαία για την κατηγορία κάλυψη της αγοράς ελαφρών οχημάτων.

Ο νέος κατάλογος, CATCM1603, καλύπτει περισσότερα από πενήντα νέα μοντέλα οχημάτων του 2015/16 από εταιρείες όπως οι Audi, BMW, Land Rover, Mercedes-Benz, Renault, Skoda, Vauxhall, Volkswagen και πολλές άλλες. Η σειρά των 15 Easyvision Multi-Clip επίπεδων μάκτρων παρέχει περισσότερο από 95% κάλυψη των εφαρμογών ελαφρών οχημάτων μέσω του αποκλειστικού γενικού συστήματος σύνδεσης Multi-Clip της Federal-Mogul Motorparts, διασφαλίζοντας γρήγορη και εύκολη τοποθέτηση.

Ο νέος κατάλογος αντιπροσωπεύει τις συνεχώς αυξανόμενες προσφερόμενες επιλογές μάκτρων υαλοκαθαριστήρων Champion, με στόχο να δώσει στους διανομείς μια ολοκληρωμένη επιλογή από μια πλήρη σειρά. Η σειρά Champion Easyvision έχει ήδη καθιερωθεί ως η πιο φιλική προς το λιανικό εμπόριο, μεσαίας κατηγορίας προσφορά στην κατηγορία των υαλοκαθαριστήρων, και η σειρά υψηλής ποιότητας περιλαμβάνει την πιο πρόσφατη φιλική προς το χρήστη τεχνολογία σε όλα τα επίπεδα, τυπικά και πίσω μάκτρα υαλοκαθαριστήρων.

Ronald De Wilde, Brand Manager, Federal-Mogul Motorparts, EMEA

Όλα τα επίπεδα μάκτρα Champion Easyvision χρησιμοποιούν σχεδιασμό twin-flexor, προηγμένης συμμετρίας που προσφέρει βελτιωμένη απόδοση σε όλες τις ταχύτητες λειτουργίας και ενσωματώνουν ένα πλήρους μήκους σπόιλερ για δυνατή, συνεχή κάθετη δύναμη επαφής. Σε συνδυασμό με τους νέους συνδέσμους Multi-Clip και Retro Clip της Federal-Mogul Motorparts, κάθε επίπεδο μάκτρο Easyvision προσφέρει επίσης εξαιρετικά εύκολη τοποθέτηση, μειώνοντας τους χρόνους αντικατάστασης.

easyvision img 01

Κάθε συσκευασία μάκτρων υαλοκαθαριστήρων Easyvision συνοδεύεται με έναν κωδικό QR που επιτρέπει στους πελάτες να χρησιμοποιήσουν το κινητό τους τηλέφωνο για να βρούνε άμεσα τους κατάλληλους υαλοκαθαριστήρες για το όχημά τους και να έχουν πρόσβαση σε οδηγίες εγκατάστασης βοηθώντας περαιτέρω την διαδικασία αντικατάστασης. Η συσκευασία περιέχει τις νεότερες πληροφορίες εφαρμογής, κατανοητές και εύκολες οδηγίες εγκατάστασης και τελευταίου τύπου προστασία παραποίησης.

Ο κατάλογος είναι διαθέσιμος να τον κατεβάσετε από την σελίδα www.championautoparts.eu ή μπορείτε να τον παραγγείλετε από τον τοπικό αντιπρόσωπο της Federal-Mogul Motorparts. Περισσότερες πληροφορίες για την σειρά των μάκτρων υαλοκαθαριστήρων Champion θα βρείτε στην διαδικτυακή σελίδα, μαζί με περισσότερες λεπτομέρειες και ανακοινώσεις για τα υπόλοιπα εξαρτήματα που διαθέτει η εταιρεία για συστήματα ανάφλεξης, φίλτρα και φωτισμό.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΙΔΕΕΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εφημερίδα
Το Συνεργείο του Αυτοκινήτου

 

Σαρανταπόρου 70
Χαλάνδρι, 15231 - Χάρτης

 

Τ 210 2825611, 210 6754419
F 210 2842420

 

info@tosynergeio.gr

 

 

Social Media

facebook logored gplus red YouTube redr Twitter