Η BERU λανσάρει έναν νέο κατάλογο τσέπης εξαρτημάτων ανάφλεξης για την περίοδο 2017-2018

Σε πρακτικό μέγεθος παρέχει άμεση πρόσβαση σε μια εκτεταμένη γκάμα υψηλής ποιότητας προϊόντων ανάφλεξης

Η Federal-Mogul Motorparts, θυγατρική της Federal-Mogul LLC, ανακοίνωσε σήμερα το λανσάρισμα του καταλόγου τσέπης BERU® με κωδικό CATBU1603P. Ο πρακτικός οδηγός περιέχει πληροφορίες για περισσότερα από 70 NPI, συμπεριλαμβανομένων προθερμαντήρων, μπουζί και μονάδων ελέγχου προθέρμανσης, και μπορεί να αποθηκευθεί εύκολα στο συνεργείο.

Ο κατάλογος, που αφορά κυρίως οχήματα παραγωγής των τελευταίων 25 χρόνων, περιλαμβάνει τη νέα σειρά Ultra Plus Titan, με 18 μπουζί που καλύπτουν περίπου το 90% των Ευρωπαϊκών μοντέλων αυτοκινήτων. Για εφαρμογές πετρελαίου, ο κατάλογος παρέχει μια εικόνα της ηγετικής στην αγορά κάλυψης της BERU καθώς και τις μοναδικές και πρωτοποριακές τεχνολογίες.

Θέλουμε να κάνουμε την αναζήτηση του σωστού ανταλλακτικού όσο το δυνατόν ευκολότερη για τους πελάτες μας. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως γρήγορος οδηγός για την πλήρη γκάμα μας προϊόντων ανάφλεξης και μπορεί εύκολα να γίνει λήψη του καταλόγου από το διαδίκτυο για ακόμη μεγαλύτερη προσβασιμότητα. Είμαστε περήφανοι για τα υψηλής ποιότητας εξαρτήματα που παρέχουμε και την πρώτης τάξεως υποστήριξη των πελατών

Bert De Haes, Group Product Manager, Ignition, Federal-Mogul Motorparts, EMEA

Τα προϊόντα BERU κατασκευάζονται και δοκιμάζονται σύμφωνα με τα πρότυπα αρχικής τοποθέτησης και περιλαμβάνουν ηγετικές για την αγορά τεχνολογίες όπως προθερμαντήρες με αισθητήρα PSG (Pressure Sensor Glow), ISS (Instant Start System), κεραμικούς προθερμαντήρες και μονάδες ελέγχου προθέρμανσης. Η BERU είναι προμηθευτής υψηλής ποιότητας εξαρτημάτων ανάφλεξης με εκτεταμένη κάλυψη και πλούσια ιστορία που ξεκινάει από το 1912.

Η Federal-Mogul Motorparts κατανοεί την σημασία και τα πλεονεκτήματα της καταλογοποίησης για τους πελάτες της. Επενδύουμε στην ανάπτυξη και ενημέρωση των καταλόγων μας, όχι μόνο για την BERU αλλά για όλες τις άλλες ποιοτικές μάρκες μας όπως οι Ferodo® και MOOG®.

Bert De Haes, Group Product Manager, Ignition, Federal-Mogul Motorparts, EMEA

Ο κατάλογος τσέπης είναι διαθέσιμος από τοπικούς διανομείς της Federal-Mogul Motorparts, ή μπορεί να γίνει ηλεκτρονική λήψη του μέσω διαδικτύου στον σύνδεσμο

http://beru.federalmogul.com/catalogues.

Federal Mogul Motorparts BERU Pocket Catalogue

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΙΔΕΕΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εφημερίδα
Το Συνεργείο του Αυτοκινήτου

 

Σαρανταπόρου 70
Χαλάνδρι, 15231 - Χάρτης

 

Τ 210 2825611, 210 6754419
F 210 2842420

 

info@tosynergeio.gr

 

 

Social Media

facebook logored gplus red YouTube redr Twitter