Επανασχεδιασμένο Portal και Εφαρμογή Κωδικών Διάγνωσης Βλαβών (EOBD)

Μετά από 8 μήνες εντατικής δουλειάς τελείωσε ο επανασχεδιασμός του νεου portal www.tosynergeio.gr. Mε επιτυχία μεταφέρθηκαν πάνω από 3.000 άρθρα/θέματα.

Το νέο portal από τις 15 Ιανουαρίου είναι στη διάθεση σας να το εξερευνήσετε…(με δωρεάν πρόσβαση σε όλα τα άρθρα και τις εφαρμογές για τους συνδρομητές μας). Το πιο σημαντικό είναι ότι το portal είναι responsive δηλ. προσαρμόζεται δυναμικά σε όλες τις οθόνες (από το κινητό μέχρι και τον υπολογιστή) ακόμη και σε μια στήλη.  

New Portal Design


NewPortalDesignΗ είσοδος του συνδρομητή με τα γνωστά του καταχωρημένα στοιχεία (User name & password) γίνεται πάνω δεξιά στην επιλογή «Είσοδος» αλλά και στο κάτω μέρος της δεξιάς στήλης του portal.

Εφαρμογή Κωδικών Διάγνωσης Βλαβών (EOBD)

Στα πλαίσια του επανασχεδιασμού εστιάσαμε και στην online εφαρμογή  Κωδικών Διάγνωσης Βλαβών (EOBD).

Η εφαρμογή διατίθεται δωρεάν για τους συνδρομητές μας.
 
Η είσοδος του συνδρομητή με τα γνωστά του καταχωρημένα στοιχεία (User name & password) γίνεται από διάφορα σημεία όπως πάνω Δεξιά, αλλά πάντα στο κάτω μέρος σας του portal όπου σας περιμένει μια τεράστια βιβλιοθήκη πληροφοριών σε άψογα Ελληνικά.

Η εφαρμογή αυτή υποστηρίζει τόσο τους Τυποποιημένους (κοινούς)  Κωδικούς Βλαβών EOBD & όσο και τους ξεχωριστούς (εργοστασιακούς) Κωδικούς των διαφόρων Κατασκευαστών στην πλήρη έκδοση για τους συνδρομητές μας.

NewPortalDesign img04 

Σήμερα η βάση κωδικών βλαβών απαριθμεί 25.800 κωδικούς βλαβών πραγματοποιούμε 2 αναβαθμίσεις ετήσια και παρέχεται ΔΩΡΕΑΝ σε όσους είναι συνδρομητές στην εφημερίδα. Αποτελεί ιδιαίτερη ικανοποίηση για μας όταν μας ονομάζετε το «2ο διαγνωστικό σας».

Eobd

Για να εντοπίστε τη βλάβη και την πιθανή αιτία ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

  • Βήμα 1ο: Επιλέξτε την μάρκα του αυτοκινήτου που σαν ενδιαφέρει από την βασική οθόνη
  • Βήμα 2ο: Εισάγετε τoν Κωδικό EOBD (με το πληκτρολόγιο ή το ποντίκι)
  • Bήμα 3ο: Κάντε 'κλικ' στο Αναζήτηση (Στο κάτω μέρος  διαγνωστικού εργαλείου).

NewPortalDesign img07

Φέρνοντας τον κέρσορα του ποντικιού σας πάνω από τα γράμματα P, B, C, U, μπορείτε να δείτε σε ποια κατηγορία βλαβών βρίσκεστε. 

  • P = Power train = Κινητήρας – Μετάδοση κίνησης
  • B= Body = Αμάξωμα
  • C= Chassis = Πλαίσιο - Σασί
  • U= Undefined = Δίκτυο (Ηλεκτρονικών Αυτοκινήτου)

Για να μηδενίσετε την επιλογή σας στην οθόνη τοu εικονικού διαγνωστικού και να αναζητήσετε έναν άλλο κωδικό, πατήστε το πλήκτρο CLR. Αν θέλετε να επιλέξετε διαφορετική μάρκα αυτοκινήτου τότε απλά πατήστε με το ποντίκι στον πίσω τροχό του Αυτοκινήτου στην επιλογή «Επιλογή άλλης Μάρκας».

PuffinΣημείωση:

An θέλετε να τρέχετε την εφαρμογή από το Android smart phone ή  tablet, μπορείτε να χρησιμοποιείτε τον Browser Puffin που υποστηρίζει ενσωματωμένα το Adobe Flash (την πλατφόρμα στην οποία έχει αναπτυχθεί η εφαρμογή). Αν θέλετε να μείνετε στον δικό σας Browser (Firefox, Edge, Chrome) ίσως σας ζητηθεί να ενεργοποιήσετε ή  να  εγκαταστήσετε χειροκίνητα το Flash.
 


Για όσους δεν είναι χρήστες Ηλεκτρονικού Υπολογιστή  Το Ινστιτούτο ΙΔΕΕΑ έχει προβλέψει και έχει προχωρήσει σε δύο σχετικές εκδόσεις με 2 αντίστοιχα βιβλία τα οποία μπορείτε να βρείτε στους ακόλουθους συνδέσμους…

Σας ευχόμαστε μία καλή και δημιουργική χρονιά με την διαβεβαίωση ότι θα είμαστε κοντά σας σε ότι αφορά την γνώση και την πληροφόρηση. Εξάλλου δεν είναι τυχαίο γιατί επιμένουμε μέσα από τις εκπαιδεύσεις μας στη ρήση.
«Η Γνώση είναι το απόλυτο εργαλείο για την επιτυχία»

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΙΔΕΕΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εφημερίδα
Το Συνεργείο του Αυτοκινήτου

 

Σαρανταπόρου 70
Χαλάνδρι, 15231 - Χάρτης

 

Τ 210 2825611, 210 6754419
F 210 2842420

 

info@tosynergeio.gr

 

 

Social Media

facebook logored gplus red YouTube redr Twitter