Η Βιοτεχνική Συνεργασία συμμετέχει στις εκλογές ανάδειξης νέου Διοικητικού Συμβουλίου ΒΕΘ

Πιστοί στις αρχές μας η ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ με συνέπεια όπως έκανε όλα τα χρόνια συμμετέχει στις εκλογές για ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου ΒΕΘ στις 2-3-4 Δεκεμβρίου 2017. Εδώ και 8 χρόνια ο κλάδος των αυτοαπασχολουμένων πολύ μικρών, μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων έχει πληρώσει ακριβά το τίμημα των πολιτικών των μνημονίων διαχρονικά.

Η ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ με αίσθημα ευθύνης κατανοώντας την δύσκολη οικονομική συγκυρία που περνάει η χώρα μας αλλά και οι ΕΒΕ  εδώ και αρκετό καιρό με πρωτοβουλίες της προσπάθησε να έρθει σε συνεννόηση με τους υπόλοιπους συνδυασμούς για κοινή κάθοδο όλων στις εκλογές αξιοποιώντας το μήνυμα των συναδέλφων μας ότι η κατάσταση που διέρχεται ο χώρος των επαγγελματοβιοτεχνων επιτρέπει μόνο την κοινή κάθοδο για την κοινή αντιμετώπιση των προβλημάτων που απασχολούν τον χώρο μας. Πιστεύοντας οτι τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι βιοτεχνικές επιχειρήσεις δεν μπορούν να αντιμετωπιστούν με ένα επιμελητηριακό κίνημα  διαιρεμένο αλλά ενωμένο και δυνατό έξω απο σκοπιμότητες κομματικές και προσωπικές.

veth

Απευθυνόμαστε σε όλες και όλους τους συναδέλφους μας και  τους καλούμε να συστρατευτούν  με την ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ για ενεργή παρέμβαση σε όλα τα ζητήματα που απασχολούν  τον κλάδο  των αυτοαπασχολουμένων πολύ μικρών, μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων για αναβάθμιση του ρόλου του Επιμελητηριακού θεσμού, των υπηρεσιών που παρέχει το ΒΕΘ  με πλήρη διαφάνεια στη δράση συνεργασία με την αυτοδιοίκηση και τους  συνδικαλιστικούς φορείς  και καθορισμό συγκεκριμένων αρμοδιοτήτων στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΒΕΘ. Η ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ θα καταθέσει συγκεκριμένη πρόταση για το ξεπέρασμα της κρίσης και των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι αυτοαπασχολούμενοι οι πολύ μικρές, μικρές και μεσαίες  επιχειρήσεις καθώς και το Επιμελητηριακό κίνημα.

nikolopoulos

Eπικεφαλής Συνδυασμού ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

Αθανάσιος Νικολόπουλος

Τηλ.: 6977 78 88 55

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

facebook: Βιοτεχνική Συνεργασία

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΙΔΕΕΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εφημερίδα
Το Συνεργείο του Αυτοκινήτου

 

Σαρανταπόρου 70
Χαλάνδρι, 15231 - Χάρτης

 

Τ 210 2825611, 210 6754419
F 210 2842420

 

info@tosynergeio.gr

 

 

Social Media

facebook logored gplus red YouTube redr Twitter