Συνεδρίασε το Σάββατο 20/5 το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Επισκευαστών Αμαξωμάτων Βαφέων Αυτοκινήτων Αθηνών

Στις 20 Μαΐου 2017 ημέρα Σάββατο και ώρα 10.00 μμ. στην αίθουσα του Συλλόγου Επισκευαστών Αμαξωμάτων Βαφέων Αυτοκινήτων Αθηνών και περιχώρων, πραγματοποιήθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου με πλήρη απαρτία του Διοικητικού Συμβουλίου και προσκεκλημένο τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας μας κο. Αθανάσιο Νικολόπουλο, για συζήτηση, ανταλλαγή απόψεων, θέσεων και προτάσεων για τα προβλήματα που έχουν προκύψει στον κλάδο της επισκευής και συντήρησης οχημάτων από τις συνθήκες της οικονομικής κρίσης στη χώρα μας.

Επίσης από πλευράς ΕΟΒΕΑΜΜ ακόμα παραβρέθηκε ο Α Αναπληρωτής της Πρόεδρος κος. Γεωργακόπουλος Χρήστος και ο Β Αντιπρόεδρός της κος. Μακρής Παναγιώτης.

Ο πρόεδρος του ΣΕΑΒΑΑΠ κος. Χατζηκωνσταντινίδης Μιχάλης καλωσόρισε και ευχαρίστησε τον Πρόεδρο της ΕΟΒΕΑΜΜ κο. Νικολόπουλο Αθανάσιο για την παρουσία του και έδωσε το λόγο για να αναπτύξει όλα τα θέματα και προβλήματα που αντιμετωπίζουμε σαν κλάδος αλλά και σαν ειδικότητα φανοποιών βαφέων.

O Πρόεδρος της ΕΟΒΕΑΜΜ αφού ευχαρίστησε όλους τους παραβρισκόμενους για την πρόσκληση που του έκαναν να παραβρεθεί στο Διοικητικό τους Συμβούλιο τόνισε ότι η Ομοσπονδία μέσα στα νέα πλαίσια λειτουργίας και επικοινωνίας με τα μέλη της για την συγκέντρωση όλων των προβλημάτων σε κάθε περιφέρεια ξεχωριστά είναι παρόν όποτε και όταν καλεστεί, διότι η περίοδος αυτή που διανύουμε απαιτεί συναδελφικότητα, αλληλεγγύη και αλληλοϋποστήριξη. Μεταξύ άλλων τόνισε:

Είναι πολύ βασικά αυτά τα χαρακτηριστικά εάν θέλουμε να ατενίζουμε με αισιοδοξία το μέλλον της ύπαρξης των επιχειρήσεων μας και της οικογένειάς μας. Η Ομοσπονδία καταθέτει προτάσεις και διεκδικεί με σκοπό την στήριξη των συναδέλφων μας. Σε καμιά περίπτωση δεν θα γίνουμε θεατές των προσπαθειών κάποιων να εκμεταλλευτούν την οικονομική κρίση για να στριμώξουν στη γωνιά τον κλάδο μας.

κος Νικολόπουλος Αθανάσιος, Πρόεδρος ΕΟΒΕΑΜΜ
Με εκτεταμένες τοποθετήσεις των Μελών, έγινε ένας τεκμηριωμένος διάλογος για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ειδικότητα του φανοποιού –βαφέα και γενικότερα ο επισκευαστικός κλάδος με την ασφαλιστική αγορά , τα παράνομα συνεργεία , το τραπεζικό σύστημα , τη νομοθεσία για τη ίδρυση και λειτουργία των συνεργείων, η συσπείρωση και η ενεργοποίηση των μελών γύρω από τα πρωτοβάθμια σωματεία.

Έγινε μια πλήρης ενημέρωση για για τις ενέργειες και τις επιτυχίες δράσεων που είχε η Ομοσπονδία για όλα τα παραπάνω προβλήματα καθώς και ο ρόλος που μπορεί να διαδραματίσει η ΕΟΒΕΑΜΜ σε όλα τα ανωτέρω.

Ο Πρόεδρος του συλλόγου έκλεισε το Διοικητικό Συμβούλιο υποσχόμενος ότι θα υπάρξουν και άλλα τέτοια συμβούλια του συλλόγου με παρουσία του Προέδρου της ΕΟΒΕΑΜΜ ευχαριστώντας τον για άλλη μια φορά για την αποδοχή της παρουσίας του.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΩΝ ΑΜΑΞΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΒΑΦΕΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΧΩΡΩΝ
www.seavaap.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΙΔΕΕΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εφημερίδα
Το Συνεργείο του Αυτοκινήτου

 

Σαρανταπόρου 70
Χαλάνδρι, 15231 - Χάρτης

 

Τ 210 2825611, 210 6754419
F 210 2842420

 

info@tosynergeio.gr

 

 

Social Media

facebook logored gplus red YouTube redr Twitter