Με μεγάλη συμμετοχή και απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση της ΕΟΒΕΑΜΜ

Με μεγάλη συμμετοχή και απόλυτη επιτυχία και μέσα σε ένα γόνιμο έδαφος ολοκλήρωσε τις εργασίες της η Γενική Συνέλευση της ΕΟΒΕΑΜΜ που πραγματοποιήθηκε στις 8 Οκτωβρίου 2017 , σε μια μόνο ημέρα και με μεγάλη συμμετοχή 77 αντιπροσώπων από 31 σωματεία μέλη της από όλη την Ελλάδα.

Οι τοποθετήσεις και οι ομιλίες των αντιπροσώπων αλλά και των προέδρων των σωματείων επικεντρώθηκαν τόσο στα κλαδικά θέματα όπως το θέμα της παιδείας και η επιμόρφωση του κλάδου στις νέες τεχνολογίες , αλλά και στα γενικά που απασχολούν το σύνολο των επαγγελματοβιοτεχνών όπως το φορολογικό , το ασφαλιστικό , ο εξωδικαστικός μηχανισμός ρύθμισης οφειλών, το ΦΠΑ, η Χρηματοδότηση.

Ανακοινώσεις  τόσο για την οικονομική  κατάσταση  του ταμείου όσο και για την πορεία διαφόρων θεμάτων είτε αυτών που έχουν βρει τις λύσεις τους είτε αυτά που έχουν δρομολογηθεί  οι λύσεις τους.

Το πρώτο ενθαρρυντικό  γεγονός αυτής της γενικής συνέλευσης ήταν η μεγάλη παρουσία νέων αντιπροσώπων  που και σαν γεγονός είναι θεμελιώδες για την συνέχεια της λειτουργίας των οργάνων τόσο του δευτεροβάθμιου άλλα και κυρίως των πρωτοβάθμιων σωματείων.

Το δεύτερο σημαντικότατο, κρίσιμη και απαραίτητη διαδικασία σε κάθε επιτυχημένη γενική συνέλευση κάθε συνδικαλιστικού οργάνου, είναι οι τοποθετήσεις και προτάσεις των αντιπροσώπων και για την καλύτερη λειτουργία του οργάνου άλλα και για τα νέα προβλήματα και προβληματισμούς για το μέλλον των επιχειρήσεων μας αλλά κυρίως προτάσεις επίλυσης αυτών.

Παρόλα αυτά μετά από λίγες μέρες ήρθε στο φως νέα επιστολή από την αντιμονοπωλιακή συσπείρωση  επισκευαστών αυτοκίνητου  που ενώ στην διάρκεια της συνέλευσης οι εκπρόσωποι της , ήταν μόνο παρατηρήσεις και  αναφορά για όλα τα προβλήματα των μικρομεσαίων με την κλασική πλέον τακτική τους αυτή του μηδενισμού χωρίς βεβαίως καμία μα καμία πρόταση.

Βέβαια κατά την διάρκεια της διαδικασίας όπως πάντα κανένας σεβασμός στους ομιλητές, μόνιμα διακόπτες για πρόσκληση εντυπώσεων και από ουσία μηδέν.

Το νέο δελτίο τύπου στις 17/10/2017 τα έχει πλέον όλα ώστε να ξεσκεπάσουν το ποιον των υπογραφόντων.

Τον λίβελο κατά του πρόεδρου Νικολόπουλου, αλλά και όλων των αντιπροσώπων της πλειοψηφίας.

Τι μαντρόσκυλα μας ανεβάζουν, τι χρήσιμους ηλίθιους μας κατεβάζουν. Ερμηνεύουν κατά βούληση ότι τους κατέβει και νομίζουν ότι θα έχουν απήχηση στο σώμα των αντιπροσώπων όπως συμβαίνει στον κομματικό χώρο που είναι ενταγμένοι.

Έχουν ταυτόχρονα το απύθμενο θράσος να απαιτούν  επιχειρήματα και ουσιαστική αντιπαράθεση  την στιγμή που κάθε τους τακτική ευτελίζει και τους ίδιους και εν τέλει τον κομματικό τους χώρο που τόσα έχει προσφέρει άλλες εποχές στον τόπο μας.

Κύριοι, αποτύχατε παταγωδώς, να πείσετε τον κλάδο με τις προτάσεις σας και με προέκταση τα κομματικά σας όργανα , γιατί έτσι , λειτουργείται κομματικά με θέσεις και προτάσεις δυστυχίας, όχι μόνο για τον κλάδο αλλά και για τον λαό.

Μπερδεύεται τον συνδικαλισμό με τον κομματισμό.

Έχετε πάρει τον κατήφορο και εμείς δεν έχουμε λόγο να σας ακολουθήσουμε.

Έχουμε πολλά να κάνουμε για τον κλάδο μας και ο χρόνος μας είναι πολύτιμος.


Για το Δ.Σ. της ΕΟΒΕΑΜΜ

Ο Πρόεδρος
Αθανάσιος Νικολόπουλος

Ο Γενικός Γραμματέας
Χρήστος Ευαγγέλου

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΙΔΕΕΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εφημερίδα
Το Συνεργείο του Αυτοκινήτου

 

Σαρανταπόρου 70
Χαλάνδρι, 15231 - Χάρτης

 

Τ 210 2825611, 210 6754419
F 210 2842420

 

info@tosynergeio.gr

 

 

Social Media

facebook logored gplus red YouTube redr Twitter