Γενική συνέλευση & αποτελέσματα εκλογών Ομοσπονδίας Βιοτεχνικών Σωματείων Θεσσαλονίκης

Η Ομοσπονδία Βιοτεχνικών Σωματείων Θεσσαλονίκης θέλει να ευχαριστήσει θερμά όλους τους συναδέλφους που συμμετείχαν στην Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση της στις 21/3/2018.

Την συνέλευση άνοιξε ο Πρόεδρος Ο.Β.Σ.Θ. κος Αθανάσιος Νικολόπουλος οπου στην εμπεριστατωμένη ομιλία του έκανε αναφορά σε όλα τα ζητήματα που  απασχολούν τους ΕΒΕ αναλύοντας τις θέσεις και τις προτάσεις της Ο.Β.Σ.Θ. όπως έχουν εκπονηθεί απο τις έρευνες και τις μελέτες του ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ. Πιο συγκεκριμένα στάθηκε  στο ρόλο που πρέπει να διαδραματίσει η Θεσσαλονίκη και η Β.Ε. και στις δράσεις που πρέπει να γίνουν για να αναβαθμιστεί ο ρόλος τους. Τέλος κάλεσε τις Διοικήσεις των Σωματείων να βρίσκονται δίπλα στην καινούργια Διοίκηση της Ο.Β.Σ.Θ. για την αντιμετώπιση των προβλημάτων των ΜΜΕ.

Τον λόγο πήρε ο Γενικός Γραμματέας της Ο.Β.Σ.Θ. κος Καραπινιδης Γιαννης οπου ,αναλύοντας τον πλούσιο Διοικητικό απολογισμό του έτους που μας πέρασε, έκανε αναφορά στις σημαντικότερες δράσεις της Διοίκησης. Ακολούθησαν ο Αναπλ.Ταμίας κος Βαλασίδης Ευάγγελος και ο Πρόεδρος της Ελεγκτικής Επιτροπής κος Μεχανετζιδης Ευστάθιος  με τα οικονομικά ζητήματα της Ο.Β.Σ.Θ..

Ξεχωριστός ήταν ο χαιρετισμός του  Πρόεδρου της Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε. κ. Γιώργου Καββαθά όπου εξέφρασε την έντονη ανησυχία του για το παρόν και το μέλλον των μικρομεσαίων επιχειρήσεων . Ειδικότερα επεσήμανε  πόσο εύθραυστη είναι η ανάκαμψη της οικονομίας και πόσο αβέβαιη είναι η θέση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων το επόμενο διάστημα ταυτίζοντας ταυτόχρονα τις θέσεις  και τα προβλήματα όπως αναφέρθηκαν απο τον Πρόεδρο της ΟΒΣΘ κον Αθανάσιο Νικολόπουλο. Δεν παρέλειψε να αναφερθεί στις προκλήσεις που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν οι μικρές επιχειρήσεις και παρέθεσε μια σειρά από ρεαλιστικές προτάσεις που πρέπει να υιοθετήσουν.

Στην Συνέλευση παραβρέθηκε και ο αείμνηστος Πρόεδρος του Β.Ε.Θ. Παπαδόπουλος Παναγιώτης  ,προς τιμήν μας πέρασε από τις τελευταίες στιγμές της παραμονής του αναδεικνύοντας τον ρόλο των ΜΜΕ αλλά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.  

Τέλος ξεχώρισε και ο χαιρετισμός του Τέως Προέδρου της Ο.Β.Σ.Θ. κου Γιάννη Παπαργύρη, οπου σε κλίμα έντονης συγκίνησης η Γενική Συνέλευση τον ανακήρυξε  στη Θέση του Επίτιμου Προέδρου Ο.Β.Σ.Θ. για την πολυετή και  εξαιρετική προσφορά του τόσο στην Ομοσπονδία μας οσο και στο συνδικαλιστικό κίνημα.

Η ΟΒΣΘ θα συνεχίσει και στο μέλλον τις προσπάθειές της με την καθοδήγηση της Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε. έτσι ώστε να αναδειχθούν τα προβλήματα των ΜμΕ και να αντιμετωπισθούν, αναδεικνύοντας τον στρατηγικό ρόλο των ΜμΕ στην αναπτυξιακή προσπάθεια της χώρας και την έξοδό της από την στασιμότητα.

ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ Ο.Β.Σ.Θ.

Στις 28/3/2018 πραγματοποιήθηκαν οι αρχαιρεσίες της Ομοσπονδίας Βιοτεχνικών Σωματείων Θεσσαλονίκης, για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου, Ελεγκτικής Επιτροπής και Αντιπροσώπων στην Γενική Συνομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας( Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε.)

Η Ο.Β.Σ.Θ. έχει στην δύναμή της 28  σωματεία-μέλη με 4.620 εγγεγραμμένα μέλη(φυσικά πρόσωπα).

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Ο.Β.Σ.Θ.

pinakasobth1

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΣΤΗ Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε.

pinakasobth2

ΕΚΛΕΓΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΣΕΙΡΑ ΨΗΦΩΝ ΟΙ ΚΑΤΩΘΙ:

Από τον Συνδυασμό «ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ»

Για το Διοικητικό Συμβούλιο:
1. Νικολόπουλος Αθανάσιος
2. Καραπινίδης Ιωάννης
3. Βαλασίδης Ευάγγελος
4. Μπιντάκος Ιωάννης
5. Γεωργιάδης Γεώργιος
6. Κολοβός Πάυλος
7. Βρογκιστινός Μιλτιάδης

Για την Ελεγκτική Επιτροπή:
1. Καράμπελας Παναγιώτης
2. Μεχανετζίδης Ευστάθιος

Για Αντιπροσώπους στη Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε.:
1. Νικολόπουλος Αθανάσιος
2. Βαργιάμης Δημήτριος
3. Βαλασίδης Ευάγγελος
4. Μπιντάκος Ιωάννης
5. Πάρδας Βασίλειος
6. Κουντουργιάννης Άγγελος
7. Καραπινίδης Ιωάννης

Από τον Συνδυασμό «ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ»

Για το Διοικητικό Συμβούλιο:
1. Μωϋσίδης Θεόδωρος
2. Χατζηιωάννου Χρήστος 
3. Λεβεντέλης Δημήτριος

Για την Ελεγκτική Επιτροπή:
1. Εγγλέζος Θεοδόσιος

Για Αντιπροσώπους στη Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε.:
1.Αραβίδης Παύλος
2.Σταματιάδης Βασίλειος

Από τον Συνδυασμό «ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΟΝΟΠΩΛΙΑΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ»

Για το Διοικητικό Συμβούλιο:
1) Βεργίδης Βέργος

Για τη Διοίκηση της ΟΒ.Σ.Θ.

Ο Πρόεδρος
Αθανάσιος Νικολόπουλος

Ο Γενικός Γραμματέας
Γιάννης Καραπινίδης

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΙΔΕΕΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εφημερίδα
Το Συνεργείο του Αυτοκινήτου

 

Σαρανταπόρου 70
Χαλάνδρι, 15231 - Χάρτης

 

Τ 210 2825611, 210 6754419
F 210 2842420

 

info@tosynergeio.gr

 

 

Social Media

facebook logored gplus red YouTube redr Twitter