Ανοικτή επιστολή πρόσκληση από τον πρόεδρο του ΣΙΣΕΜΑ Γ. Μόφορη για τις επερχόμενες εκλογές

Από τον πρόεδρο του ΣΙΣΕΜΑ Γρηγόρη Μόφορη λάβαμε την ακόλουθη επιστολή που ουσιαστικά καλεί όλους τους συνάδελφους να συμμετέχουν στις επερχόμενες εκλογές στις 26 και 27 Φεβρουαρίου στα γραφεία του Συλλόγου.

sisema2

Η είδηση όμως όπως αυτή διαφαίνεται είναι ότι ο κος Μόφορης θα ηγηθεί ξανά του ψηφοδελτίου του και θα διεκδικήσει όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις στο συνδικαλιστικό κίνημα του κλάδου. Τόσο στο ΣΙΣΕΜΑ όσο και στην Ομοσπονδία ΕΟΒΕΑΜΜ.

Παρακάτω ακολουθεί το κείμενο της ανοικτής επιστολής του.

Αγαπητέ συνάδελφε,

Διανύουμε μια πολύχρονη οικονομική κρίση. Αυτό έχει σαν συνέπεια την επιδείνωση της βιωσιμότητας μας σαν επιχειρήσεις μικρής και μεσαίας κατηγορίας, όπως είναι τα συνεργεία αυτοκινήτων.
Ο μειωμένος τζίρος η ολοένα και μειωμένη έλλειψη αγοραστικής δύναμης  των πελατών μας, η συνεχιζόμενη αύξηση των λειτουργικών εξόδων των μαγαζιών, η συνεχείς αύξηση των απαιτήσεων του κράτους είτε με την αύξηση της φορολογίας είτε με την επιβολή των διαφόρων χαρατσιών, όπως ΕΝΦΙΑ, τέλος επιτηδεύματος, κατάργηση αφορολόγητου, κατασχέσεων, έχουμε βρεθεί όλοι αναγκαστικά σε ένα συνεχές καθεστώς ρυθμίσεων για να μπορούν τα μαγαζιά μας να λειτουργούν.

Ένα δαιδαλώδες καθεστώς πολυνομίας που υπάρχει για την ίδρυση και διατήρηση των επιχειρήσεων μας, όπως άδειες λειτουργίας, χρήσεις γης, πιστοποιήσεις, περιβαλλοντολογικά, την συνεχόμενη απαξίωση των πτυχίων μας, που έχει σαν αποτέλεσμα να χάνουμε επαγγελματικά δικαιώματα.

Σε όλα αυτά τα προβλήματα και πολλά άλλα ακόμη που έχουμε να αντιμετωπίσουμε χρειάζεται η συσπείρωση του κλάδου και επιβάλλεται η έντονη παρουσία μας στα δρώμενα όσο ποτέ άλλοτε. Γι αυτό λοιπόν με αφορμή την εκλογοαπολογιστική Γεν. Συνέλευση του συλλόγου μας αλλά και των εκλογών που θα ακολουθήσουν, ανεξαρτήτως επιλογής προσώπων ή παρατάξεων πρέπει να συμμετέχουμε και στις δύο αυτές κορυφαίες διεργασίες του συλλόγου μας.

Ο Πρόεδρος Μόφορης Γρηγόριος

Καλή επιτυχία για τον ίδιο αλλά κυρίως για τον κλάδο και τα μεγάλα του προβλήματα που ζητούν λύση.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΙΔΕΕΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εφημερίδα
Το Συνεργείο του Αυτοκινήτου

 

Σαρανταπόρου 70
Χαλάνδρι, 15231 - Χάρτης

 

Τ 210 2825611, 210 6754419
F 210 2842420

 

info@tosynergeio.gr

 

 

Social Media

facebook logored gplus red YouTube redr Twitter