Πραγματοποιήθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΟΒΕΑΜΜ [video]

Στις 13 Ιανουαρίου 2018  πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου Κορινθίας το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας "ΕΟΒΕΑΜΜ" με μεγάλη απαρτία. Το κλίμα ήταν ήπιο και η διαδικασία κύλησε υποδειγματικά χωρίς την παραμικρή αντεκδίκηση. Το ενωτικό κλίμα ήταν σαφέστατο και όλα τα θέματα αναδείχτηκαν με ιδιαίτερη προσοχή.

Ενωτικός πάντα ο πρόεδρος της ομοσπονδίας Σάκης Νικολόπουλος... φιλόξενος πάντα ο πρόεδρος των Επισκευαστών Ν. Κορινθίας Τάσος Μποζίκης ξεκίνησε πρώτος την ομιλία του και καλωσόρισε τους φιλοξενούμενους του από όλη σχεδόν την Ελλάδα.

Τα Θέματα ημερήσιας διάταξης ήταν τα ακόλουθα:

  • Οικονομική ενημέρωση
  • Εισερχόμενα – Εξερχόμενα
  • Προσδιορισμός ημερομηνίας Εκλογοαπολογιστικής Γενικής Συνέλευσης
  • Ενημέρωση για την πορεία των θεμάτων του κλάδου

Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας

Στην συνέχεια το λόγο πήρε ο πρόεδρος Σάκης Νικολόπουλος που σχετικό απόσπασμα από την ομιλία του μπορείτε να ακούσετε στο σχετικό βίντεο από το korinthosTV.

Κατά την κοπή της πίτας της Ομοσπονδίας ΕΟΒΕΑΜΜ είχαμε και εκπλήξεις. Ο τυχερός του φλουριού ήταν o Γεν. Διευθυντής του Ινστιτούτου ΙΔΕΕΑ, Πέτρος Καραμπίλας μοναδικός εκπρόσωπος του κλαδικού τύπου και της εφημερίδας το Συνεργείο του Αυτοκινήτου (αφού ο τεχνικός του Διευθυντής Γιώργος Καπετανάκης βρίσκεται αυτή την περίοδο εκτός Αθηνών).

Όπως δήλωσε ο Τάσος Μποζίκης πρόεδρος των Επισκευαστών Ν. Κορινθίας το δώρο ήταν μια εικόνα του Πολιούχου της Πόλης της Κορίνθου δηλ. Των Αποστόλων Πέτρου & Παύλου. Φαίνεται πως ένας Πέτρος ήταν ο τυχερός φέτος.

Καλή χρονιά και χρόνια πολλά σε όλους και με λίγη τύχη...

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΙΔΕΕΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εφημερίδα
Το Συνεργείο του Αυτοκινήτου

 

Σαρανταπόρου 70
Χαλάνδρι, 15231 - Χάρτης

 

Τ 210 2825611, 210 6754419
F 210 2842420

 

info@tosynergeio.gr

 

 

Social Media

facebook logored gplus red YouTube redr Twitter