Καλή Σχολική Χρονιά με υγεία και ασφάλεια στο δρόμο!

Το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς» και φέτος, όπως κάθε χρόνο, στέκεται έμπρακτα κοντά στο παιδί και τους γονείς και, καλωσορίζοντας τη νέα σχολική χρονιά, επιθυμεί να ενημερώσει και να ευαισθητοποιήσει όλους τους χρήστες του Οδικού δικτύου σχετικά με θέματα οδικής ασφάλειας και ειδικότερα για την ασφαλή μετακίνηση των παιδιών προς και από το σχολείο, αλλά και πώς μπορεί η νέα γενιά να αποκτήσει σημαντικές γνώσεις για την οδική συμπεριφορά.

Για μία ακόμη σχολική χρονιά, το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς» φροντίζει για την ασφάλεια των μαθητών στο δρόμο υπενθυμίζοντας χρήσιμες συμβουλές για γονείς, μαθητές, εκπαιδευτικούς και οδηγούς. Όλες οι συμβουλές είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα του Ι.Ο.ΑΣ.

Παράλληλα το Ινστιτούτο συνεχίζει και αυτή τη σχολική χρονιά τα ειδικά σχεδιασμένα προγράμματα κυκλοφοριακής αγωγής που απευθύνονται σε μαθητές όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης υπό την έγκριση του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων και του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής (Ι.Ε.Π.). Κύριος στόχος είναι να συνεργαστούμε με μαθητές, εκπαιδευτικούς αλλά και γονείς, προκειμένου να δώσουμε στις νέες γενιές τα εφόδια και τα εργαλεία για να μεγαλώσουν υπεύθυνοι οδηγοί και υπεύθυνοι πολίτες. Με αυτόν τον τρόπο, χτίζουμε τα θεμέλια προκειμένου να ανατρέψουμε σταδιακά τα τραγικά νούμερα των θανάτων από τροχαία δυστυχήματα σε παιδιά και νέους ηλικίας 5-29 ετών που εμφανίζονται στη χώρα μας.

Πανελλαδικά, το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς» έχει εκπαιδεύσει, έως σήμερα, περισσότερους από 140.000 μαθητές Π/θμιας και Δ/θμιας εκπαίδευσης. Όλες οι εκπαιδεύσεις πραγματοποιούνται από εξειδικευμένους εμψυχωτές σε ολόκληρη την Ελλάδα. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με το Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς»  τηλεφωνικά στο 210 86 20 150,  μέσω e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στο Fax: 210 86 20 007.

ΤΟ Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς» δίπλα στους μαθητές της Ηλιούπολης.

Αυτή τη χρονιά το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) θα βρίσκεται στην τελετή Αγιασμού για την έναρξη της σχολικής χρονιάς στο 5ο και 20ο Δημοτικό Σχολείο Ηλιούπολης (Αγαμέμνονος 1). Στην τελετή θα παραστεί η πρόεδρος του Ι.Ο.ΑΣ., Βασιλική Δανέλλη – Μυλωνά ενώ τους μικρούς μας φίλους θα επισκεφθεί η μασκότ του Ινστιτούτου, ο Ιππότης Ευγένιος, ο ήρωας της οδικής ασφάλειας των παιδιών. Παράλληλα, εθελοντές του Ινστιτούτου θα μοιράζουν έντυπο ενημερωτικό υλικό σε γονείς και διερχόμενους οδηγούς σχετικά με την ασφαλή μετακίνηση των μαθητών ενώ στις πύλες και των 17 Δημοτικών Σχολείων του Δήμου Ηλιούπολης θα τοποθετηθούν πανό με μηνύματα ευαισθητοποίησης προς τους οδηγούς ώστε να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί όταν διέρχονται πλησίον σχολικών μονάδων.

Μπορείτε ακόμα να βρείτε πλούσιο υλικό με επιπλέον συμβουλές για τους γονείς, τους δασκάλους και τα παιδιά Δημοτικού, προκειμένου να μετακινούνται όλοι με ασφάλεια στους δρόμους.

Ας συμβάλλουμε όλοι μας για να γίνει η φετινή, η πιο ασφαλής χρονιά για τα παιδιά μας!

Το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς» εύχεται σε όλους
Καλή σχολική χρονιά με Ασφάλεια, Υγεία και Πρόοδο!

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΙΔΕΕΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εφημερίδα
Το Συνεργείο του Αυτοκινήτου

 

Σαρανταπόρου 70
Χαλάνδρι, 15231 - Χάρτης

 

Τ 210 2825611, 210 6754419
F 210 2842420

 

info@tosynergeio.gr

 

 

Social Media

facebook logored gplus red YouTube redr Twitter