Συνέργεια VolksWagen e-up & Protergia [Video]

Στις 13 Ιουλίου στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος ανακοινώθηκε η συνέργεια της Kosmokar- Volkswagen και της Protergeia, ίσως τον μεγαλύτερο ιδιώτη πάροχο ηλεκτρικής ενέργειας στην Ελλάδα.

Το καλωσόρισμα και την ανακοίνωση έκανε Ο Θ. Κονιστής Διευθυντής marketing και πωλήσεων της Volkswagen.

H συνέργεια αυτή της Kosmocar επίσημου αντιπροσώπου της  Volkswagen με την Protergia γίνεται με το ταυτόχρονο λανσάρισμα του ηλεκτρικού e-up! powered by Protergia.

Ο κος Κονιστής αποτύπωσε την αγορά ηλεκτρικών Αυτοκινήτων σε Ελλάδα και Ευρώπη εξηγώντας γιατί βλέπει λαμπρό μέλλον στην αγορά των ηλεκτρικών και γενικά αυτό-οδηγούμενων ή αυτόνομων οχημάτων. Σήμερα η VW κάνει ένα βήμα μπροστά δείχνοντας το δρόμο. 

Το Σεπτέμβριο του 2016, η Volkswagen παρουσίασε στην Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου στο Παρίσι το Volkswagen I.D., το μοντέλο-σταθμό της μάρκας για την μελλοντική της ανάπτυξη στους τομείς της ηλεκτροκίνησης και της αυτόνομης οδήγησης.

Τους επόμενους 8 μήνες, η Volkswagen παρουσίασε 2 επιπλέον πρωτότυπα της προϊοντικής οικογένειας I.D. (I.D. Buzz, I.D. Crozz), δηλώνοντας με σαφήνεια τον προσανατολισμό της στην ηλεκτροκίνηση, μέσα από την ανάπτυξη μιας πλήρους γκάμας μοντέλων σε διάφορες κατηγορίες.

Με συνέπεια στην μελλοντική αναπτυξιακή στρατηγική της μάρκας και με στόχο τον εκδημοκρατισμό της ηλεκτροκίνησης για πρώτη φορά στην Ελληνική αγορά, η Kosmocar – Volkswagen ανακοινώνει την έναρξη στρατηγικής συνεργασίας με την Protergia, τον μεγαλύτερο ιδιώτη παραγωγό ηλεκτρικής ενέργειας στην Ελλάδα.

e-up! powered by Protergia

H συνεργασία της Kosmocar – Volkswagen με την Protergia εγκαινιάζεται με το εμπορικό λανσάρισμα της έκδοσης e-up! powered by Protergia.

Με ηλεκτροκινητήρα ισχύος 82PS και ροπής 210Nm, το e-up! powered by Protergia, επιταχύνει (0-80km) σε 8,1’’ με μέγιστη ταχύτητα 130km/h.

Το e-up! powered by Protergia διαθέτει 3 οδηγικά προφίλ (normal, eco και eco+) και 5 επίπεδα ανάκτησης ενέργειας κατά την πέδηση για βέλτιστη διαχείριση ενέργειας και αυτονομίας. 

Η μπαταρία ιόντων λιθίου χωρητικότητας 18,7 kWh εξασφαλίζει στο e-up! αυτονομία μέχρι 160 km με μέση κατανάλωση 11,7 kWh/100km.

Για τη φόρτιση του e-up! υπάρχουν 3 εναλλακτικοί τρόποι:

3tropoi 

Βάσει του οικιακού τιμολογίου ηλεκτρικού ρεύματος της Protergia, το e-up! powered by Protergia αποτελεί τον οικονομικότερη μορφή αυτοκίνησης στην Ελληνική αγορά, με κόστος μόλις €1,10 για κάθε 100 χιλιόμετρα!

Βασικός Εξοπλισμός & Τιμολογιακή Τοποθέτηση

Το e-up! by Protergia διαθέτει πλήρη βασικό εξοπλισμό, που μεταξύ άλλων περιλαμβάνει:

 • Πλήρες set καλωδίων φόρτισης σε οικιακή πρίζα και σε wallbox
 • Climatronic (αυτόματος κλιματισμός)
 • Cruise Control
 • City Emergency Brake
 • Αισθητήρες Παρκαρίσματος πίσω με ηχητική προειδοποίηση
 • Δερμάτινο πολυλειτουργικό τιμόνι
 • Ζάντες αλουμινίου 15" «Blade»
 • Φώτα ημέρας LED
 • Αισθητήρα βροχής
 • Λειτουργία Leaving Home & Coming Home
 • Θερμαινόμενα εμπρός καθίσματα
 • Φιμέ πίσω κρύσταλλα
 • Composition Phone με Bluetooth
 • maps + more
 • Car-Net e-Remote

Επιπρόσθετα, το e-up! by Protergia διαθέτει διακριτικά αυτοκόλλητα στα πλευρικά του αμαξώματος καθώς και λογότυπα Protergia τόσο στη κολώνα “B” όσο και στη πόρτα του χώρου αποσκευών.

Εγκαινιάζοντας μια νέα εποχή για την μάρκα και την Eλληνική αγορά ηλεκτροκίνησης, η Volkswagen διαθέτει για πρώτη φορά ένα 100% 4-θεσιο ηλεκτρικό αυτοκίνητο, σε τιμολογιακό επίπεδο που κάνει προσιτή την ηλεκτροκίνηση στο ευρύ κοινό.

Έτσι λοιπόν, τo e-up! powered by Protergia διατίθεται στην προνομιακή τιμή των €19.950!

Η τιμή αφορά συγκεκριμένο αριθμό αυτοκινήτων.

e-Protergia Οικιακό

Η ειδική έκδοση e-up! powered by Protergia εγκαινιάζει την έναρξη της συνεργασίας της Kosmocar – Volkswagen με την Protergia, σε δραστηριότητες σχετικές με την ηλεκτροκίνηση.
Στο πλαίσιο αυτό, για όλους τους ιδιοκτήτες ηλεκτρικών Volkswagen (e-up!, e-Golf, Golf GTE, Passat GTE) η Protergia δίνει τη δυνατότητα μεταφοράς στο προνομιακό τιμολογιακό πακέτο “e-Protergia Οικιακό” το οποίο δημιούργησε αποκλειστικά για τη συνεργασία της με την Kosmocar – Volkswagen.


 
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τις ακόλουθες προνομιακές παροχές:

 • Ένα τιμολόγιο ειδικά σχεδιασμένο για τους κατόχους ηλεκτρικών Volkswagen
 • Δωρεάν την ενέργεια ενός έτους για τη φόρτιση του ηλεκτρικού Volkswagen
 • Έως και 21% έκπτωση στις χρεώσεις ηλεκτρικού ρεύματος του σπιτιού σας
 • Χωρίς εγγύηση με την εξόφληση μέσω πάγιας εντολής τραπεζικού λογαριασμού

Η τιμολογιακή τοποθέτηση της έκδοσης e-up! powered by Protergia κάνει προσιτή την ηλεκτροκίνηση στο ευρύ Ελληνικό κοινό, αλλάζοντας τα δεδομένα και τις δυνατότητες απόκτησης ενός ηλεκτρικού αυτοκινήτου, ενώ σε συνδυασμό με το Πρόγραμμα “e-Protergia Οικιακό” οι κάτοχοι ηλεκτρικών αυτοκινήτων Volkswagen επωφελούνται των ειδικών τιμών ηλεκτρικού ρεύματος από Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας.

Video:

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΙΔΕΕΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εφημερίδα
Το Συνεργείο του Αυτοκινήτου

 

Σαρανταπόρου 70
Χαλάνδρι, 15231 - Χάρτης

 

Τ 210 2825611, 210 6754419
F 210 2842420

 

info@tosynergeio.gr

 

 

Social Media

facebook logored gplus red YouTube redr Twitter