Παραγγελία 20 λεωφορείων BYD από το Πανεπιστήμιο UC Irvine - Μετατροπή του στόλου του σε πλήρως ηλεκτρικό

Το Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια, Irvine έχει παραγγείλει 20 λεωφορεία από την BYD για $15 εκατομμύρια. Τα ηλεκτρικά λεωφορεία (e-buses) θα έχουν μηδενικές εκπομπές (100%).

Τα οχήματα που κατασκευάζονται στο εργοστάσιο Lancaster, στην Καλιφόρνια της εταιρείας.

Μια έρευνα στους φοιτητές πέρυσι διαπίστωσε ότι, από μια σειρά επιλογών στα μεταφορικά μέσα, η πρώτη προτεραιότητα ήταν τα ηλεκτρικά λεωφορεία αρκετά πάνω από τα συμβατικά. Προπτυχιακοί φοιτητές ψήφισαν για να πληρώνουν μέχρι και $ 40 ανά τρίμηνο για να καλύψουν την αγορά λεωφορείων και άλλα έξοδα.

Βαδίζοντας προς πλήρως ηλεκτρική κίνηση τηρείται η υπόσχεση του Πανεπιστημίου UC να εκπέμπουν καθαρές (μηδενικές εκπομπές) αερίων του θερμοκηπίου από τα κτίρια και τα οχήματα μέχρι το 2025.

Αυτό το φθινόπωρο οι φοιτητές μας θα κινηθούν με ένα στόλο των οχημάτων μηδενικών εκπομπών στην εξάτμιση, και είμαστε το πρώτο Πανεπιστήμιο στη χώρα που θα το πράξει

Dan Dooros, UC Αναπληρωτής Αντιπρόεδρος καγκελάριος

Η απόφαση αυτή που κοιτάζει στο μέλλον είναι η απόδειξη ότι πολλοί παράγοντες στην τριτοβάθμια εκπαίδευση που ήδη γνωρίζουν: ότι τα ηλεκτρικά οχήματα δεν είναι μια πολύ μακρινή τεχνολογία του μέλλοντος, αλλά είναι εδώ και είναι έτοιμη να τεθεί σε χρήση σήμερα

Stella Li, πρόεδρος της BYD στην Αμερική

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΙΔΕΕΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εφημερίδα
Το Συνεργείο του Αυτοκινήτου

 

Σαρανταπόρου 70
Χαλάνδρι, 15231 - Χάρτης

 

Τ 210 2825611, 210 6754419
F 210 2842420

 

info@tosynergeio.gr

 

 

Social Media

facebook logored gplus red YouTube redr Twitter