H Helix Motors: Παγκόσμια πρεμιέρα ενός νέου ηλεκτρικού οχήματος [video]

Η Helix Motors, Inc. είναι μια ιδιωτική εταιρική οντότητα που ασχολείται με το σχεδιασμό, την ανάπτυξη και την παραγωγή ενός νέου ηλεκτροκίνητου οχήματος τριών τροχών με στόχο κυρίως τη χρήση σε αστικές και προαστιακές αγορές. Οι μοναδικές ιδιότητες του προϊόντος περιλαμβάνουν μια συναρπαστική και ασφαλή τεχνολογία καλωδίωσης και κλίσης με καλώδιο 100 μιλίων στο βασικό μοντέλο, μέγιστη ταχύτητα 95 μίλια/ώρα και χρόνο 0-60 μίλια/ώρα στην περιοχή των 6 δευτερολέπτων, πραγματοποιώντας πάνω από 300 μίλια/γαλόνι απόδοσης καυσίμου. Η Εταιρεία θα αξιοποιήσει έξι χρόνια σχεδιασμού, ανάλυσης αγοράς και δημιουργίας IP μιας συνδεδεμένης εταιρείας, η οποία είναι σημαντικός μέτοχος και εδρεύει στο Χονγκ Κονγκ.

Η Helix προσφέρει στον κόσμο μια νέα κατηγορία οχημάτων ανταποκρινόμενη στο γεγονός ότι το 90% των καθημερινών μετακινήσεων πραγματοποιούνται με ένα μόνο άτομο ανά όχημα. Φανταστείτε έναν κόσμο με ένα εντελώς συναρπαστικό όχημα προσωπικής κινητικότητας που είναι επίσης πρακτικό, προσιτό, 300 MPGe και τουλάχιστον 100 μίλια εμβέλειας.

Είμαι ενθουσιασμένη για τις δυνατότητες που προσφέρονται για την εταιρεία μας και τους ανθρώπους της και προσβλέπουμε να συνεργαστούμε με την ομάδα ηγεσίας καθώς δεσμευόμαστε να προσφέρουμε μια εξαιρετική εμπειρία, αξία και εξυπηρέτηση στους πελάτες μας ξεκινώντας με την έναρξη της Helix στις Ηνωμένες Πολιτείες

Helen Lee, Η πρόεδρος και ιδρυτής της Helix Motors

Οι κύριες ανησυχίες στην προσωπική μεταφορά περιλαμβάνουν τη ρύπανση, την κυκλοφοριακή συμφόρηση, τις τιμές των καυσίμων και τις επιπτώσεις στο κλίμα μας. Οι στατιστικές δείχνουν ότι το 77% όλων των οχημάτων στο δρόμο ταξιδεύουν με μόνο έναν επιβάτη. Οι επιβάτες, δηλαδή οι επαναλαμβανόμενοι ταξιδιώτες, αντιπροσωπεύουν το 90% αυτών των αυτοκινητιστών. Επιπλέον, σε ένα τυπικό όχημα, έως και το 40% της ενέργειας χρησιμοποιείται για να απομακρύνει τον αέρα, γεγονός που καθιστά την αεροδυναμική οποιασδήποτε μεθόδου μεταφοράς απολύτως κρίσιμη στην αναζήτηση εξοικονόμησης ενέργειας και συνεπώς οικολογικής βελτίωσης.

helix2
 Τα στενότερα οχήματα βελτιώνουν τη ροή της κυκλοφορίας

Οι στόχοι της εταιρείας που έχουν καθοριστεί και πρέπει να επιτευχθούν είναι:

• Μείωση της κυκλοφοριακής συμφόρησης.
• Αποτελεσματική κατοχή διαθέσιμου χώρου στάθμευσης.
• Μείωση κατανάλωσης καυσίμου.
• Η χωρητικότητα της μπαταρίας μπορεί να είναι μικρότερη λόγω της χαμηλότερης κατανάλωσης ενέργειας "ανά άτομο ανά μίλι".
• Όλα τα παραπάνω οδηγούν τελικά σε αύξηση της "προσιτής τιμής", επομένως περισσότεροι άνθρωποι μπορούν να χρησιμοποιήσουν την τεχνολογία και τόσο μεγαλύτερη είναι η συνολική εξοικονόμηση πόρων

Δείτε το σχετικό video

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΙΔΕΕΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εφημερίδα
Το Συνεργείο του Αυτοκινήτου

 

Σαρανταπόρου 70
Χαλάνδρι, 15231 - Χάρτης

 

Τ 210 2825611, 210 6754419
F 210 2842420

 

info@tosynergeio.gr

 

 

Social Media

facebook logored gplus red YouTube redr Twitter