Το concept Fengchao Way της Toyota παρουσιάστηκε στο Σαλόνι Αυτοκινήτου Shanghai 2017 [Video]

H προσέγγιση σε επίπεδο σχεδόν παραγωγής του concept αυτοκινήτου δείχνει τις Κινεζικές προδιαγραφές του Toyota C-HR.

Η Toyota παρουσίασε το concept Toyota Fengchao Way στην έκθεση Auto Shanghai 2017. Το νέο concept είναι μια ανανεωμένη εκδοχή της δεύτερης έκδοσης concept C-HR της Toyota που παρουσιάστηκε στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης το 2015 (IAA 2015).

Το concept Fengchao Way της Toyota είναι μια ανανεωμένη έκδοση της δεύτερης έκδοσης του concept C-HR της Toyota.

Εκτός από το διαφορετικό συνδυασμό χρωμάτων, οι κύριες αλλαγές στο concept Fengchao Way της Toyota από το δεύτερο Toyota C-HR Concept είναι η διαφορετική σχεδίαση στη μάσκα και οι προβολείς.

Το Toyota C-HR έχει ήδη φτάσει στο στάδιο της παραγωγής και πωλείται σε άλλες αγορές, αλλά εξακολουθεί να έχει την έννοια το concept C-HR στην Κίνα. Αυτό συμβαίνει επειδή, όπως και η Toyota Corolla, και οι δύο κοινοπραξίες (FTMS-Toyota και GAC-Toyota) θα πουλήσουν μια έκδοση από την κάθε Toyota C-HR.

Το concept Fengchao Way της Toyota δείχνει την έκδοση FAW του Toyota C-HR. Τα κινεζικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι αυτή η έκδοση δεν θα διαφέρει πολύ από την παγκόσμια έκδοση C-HR και ότι η παραγωγή θα ξεκινήσει το 2018. Η έκδοση GAC-Toyota του Toyota C-HR θα έχει ελαφρώς διαφορετικό σχεδιασμό και θα πωλείται με διαφορετικό όνομα.

Το Toyota C-HR θα πωλείται σε δύο διαφορετικές εκδόσεις στην Κίνα, με αυτή το concept να δείχνει την έκδοση FTMS.

Η Toyota πιθανότατα θα προσφέρει το Toyota C-HR στα μοντέλα υβριδικών βενζινοκινητήρων (6-τάχυτου Μηχανικού κιβωτίου ταχυτήτων ή CVT – Συνεχώς μεταβαλλόμενου κιβωτίου ταχυτήτων) 1,2 λίτρων και βενζινοκίνητου υβριδικού (e-CVT) 1,8 λίτρων.

Δείτε το σχετικό Video

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΙΔΕΕΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εφημερίδα
Το Συνεργείο του Αυτοκινήτου

 

Σαρανταπόρου 70
Χαλάνδρι, 15231 - Χάρτης

 

Τ 210 2825611, 210 6754419
F 210 2842420

 

info@tosynergeio.gr

 

 

Social Media

facebook logored gplus red YouTube redr Twitter