Αυτό είναι το κάπως θορυβώδες Audi R8 V10 Plus από την ABT [Video]

Στο Σαλόνι της Γενεύης είδαμε πολλά πράγματα, με παρουσιάσεις κάθε είδους συναρπαστικών supercar και hot hatch. Είχε επίσης πολλά αμφισβητήσιμα βελτιωμένα αυτοκίνητα, ένα από τα οποία ήταν και αυτό το Audi R8.

Είναι δουλειά της ABT, ενός βελτιωτή συνώνυμου με τα προϊόντα του VW Group. Είναι πιθανότατα ένα από τα ελκυστικότερα βελτιωμένα R8 που κυκλοφορούν, όμως αυτό είναι πάντα υποκειμενικό.

Σίγουρα δεν θα το μπερδέψει κάποιος με ένα τυπικό R8, καθώς έχει επιθετικότερες πτυχές στο αμάξωμα, μεγαλύτερες εισαγωγές αέρα και γενικότερα περισσότερο επιθετική στάση.

Ευτυχώς, η αναβάθμιση δεν είναι μόνο αισθητική, αλλά περιλαμβάνει και μηχανικές βελτιώσεις, κάτι που δεν ισχύει πάντοτε στην βελτιωτική σκηνή των supercar.


Διαθέτει νέα εξαρτήματα ανάρτησης, μείωση του βάρους κατά 50 κιλά (αν και από την ABT δεν έχουν πει με ποιο τρόπο πέτυχαν τη μείωση) και ένα ανοξείδωτο σύστημα εξάτμισης. Φυσικά, περισσότερος είναι και ο θόρυβος από τον θαυμαστό V10 κινητήρα του R8, ο οποίος έχει αυξημένη ισχύ κατά 20 άλογα, φτάνοντας συνολικά τους 621 ίππους.

Υπάρχει η δυνατότητα επιλογής τροχών 19 ή 20 ιντσών, όπως και στοιχείων του εξωτερικού διάκοσμου. Στο εσωτερικό, είναι απλά θέμα επιλογής του λόγου ανθρακονημάτων/αλκαντάρα που επιθυμείτε. Εκτός από τα κουμπιά και το σήμα της Audi, δεν φαίνεται να χρησιμοποιούνται πολλά άλλα.

Σας αρέσει; Η μήπως η ABT έκανε αποτελεσματικό graffiti σε ένα αριστούργημα;

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΙΔΕΕΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εφημερίδα
Το Συνεργείο του Αυτοκινήτου

 

Σαρανταπόρου 70
Χαλάνδρι, 15231 - Χάρτης

 

Τ 210 2825611, 210 6754419
F 210 2842420

 

info@tosynergeio.gr

 

 

Social Media

facebook logored gplus red YouTube redr Twitter